Hoppa till sidans innehåll

Information om betesridning 15/6


Deltagare har fått mail och grupp och tid.

Grupp I hämtar sadel och träns i sadelkammaren på ridklubben. Lägg gärna sadel och träns i en IKEA-påse(finns i logen) så har ni utrustningen samlad och skyddar ev. ej stallvänliga bilar. Sedan kör ni till betet.

Betet ligger vid motorvägen. Parkering finns vid samåkningsparkeringen vid Saxtorpsrondellen. Gå löängs med den smala vägen, förbi den låsta vägbommen. I slutet av vägen finns en liten vändzon och ridklubbens bete ligger rakt fram.

Johanna är på plats från ca 16.30 och kan hjälpa till. Hon kommer att ha med sig grimmor och grimskaft, några ryktborstar samt vircon som ni kan spruta på utrusting ni delar, t ex tyglar och ryktborstar.

Vi gör iordning hästarna i hagen, håll dem i grimskaft under tiden ni ryktar, sadlar och tränsar. Grupp I ska vara klara att sitta upp ca kl 17.30 och bör vara tillbaka ca kl 18.30.

Grupp II ska vara på plats ca kl 18.30 så att ni har tid att "fånga in" er häst och justera stigläder etc innan alla är redo att sitta upp. Grupp II ger sig iväg ca kl 19.00.

Efter ritten  och när all utrustning är avtagen och hästarna utsläppta och lediga tar grupp II med sig utrustningen tillbaka till ridklubben och sadelkammaren.

OBS.

Då vi är ute på betet och inte har tillgång till fler hästar kan ritten helt eller delvis bli inställd med kort varsel om någon/några hästar t ex har skadat sig eller har en en feltrampad sko. Tyvärr är det en risk att det upptäcks först när vi står där. Då betalas självklart er avgift tillbaka. 

Uppdaterad: 10 JUN 2021 21:31 Skribent: Karin Häggblad
Epost: Adressen Gömd

LÖRK's sponsorer är:

 

 

Postadress:
Löddeköpinge RK - Ridsport
Box 94
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info