Hoppa till sidans innehåll

Allmän lägerinformation


Vi kommer sköta om “vår egen” lägerhäst, lära oss mer om foder, utrustning mm på våra teoripass. Vi hinner även med lekar och tävlingar och 2 ridpass per dag. 3 härligt fullspäckade dagar!  

Dag 1 börjar med gemensam samling kl 9 utanför sadelkammaren. Hästar delas ut i samband med samlingen, det går bra att önska häst i samband med anmälan men inte en garanti för att man får den hästen. 

Vanlig ridklädsel, se  https://www.lork.se/Ridskolan/Reglerochrutiner/ 

Tänk  på att namna hjälm och väst! Ett par tunna handskar är bra att ha vid ridningen. Ha med ett extra ombyte - vid varmt väder gärna shorts och svalare skor för övriga aktiviteter. 

Alla deltagare ska lämna in en lapp med kontaktuppgifter till förälder/vuxen som går att nå under dagen vid behov. Lappen lämnar du första dagen till din lägerledare. Kontaktuppgifter 

Stora huset står öppet under dagen där ni kan förvara lunch era extra kläder mm, men lämna inget stöldbegärligt. 

Lunch tar man med sig själv, möjlighet till förvaring i kylskåp finns, samt uppvärmningsmöjligheter i micro. Vi kommer äta lunch(medtas själv) och mellis gemensamt. Frukt och dricka finns framme i stora huset mellan måltiderna om man blir hungrig/törstig. 

Vi följer FHM råd och förutsätter att ni också håller er uppdaterade om råd och restriktioner som gäller vid denna tidpunkt. Vi planerar utifrån de råd och restriktioner som finns på plats nu och kommer att i största möjliga mån ha alla aktiviteter ute, även lunch kommer vi att äta ute. Vid dåligt väder kan vi duka i ridhuset. Skulle lägerna behövas ställas in pga nya hårdare restriktioner betalas anmälnings/läger avgiften tillbaka. 

 

Vi önskar er alla välkomna till sommarens läger!

Uppdaterad: 25 MAJ 2021 14:17 Skribent: Karin Häggblad
Epost: Adressen Gömd

LÖRK's sponsorer är:

 

 

Postadress:
Löddeköpinge RK - Ridsport
Box 94
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info