Hoppa till sidans innehåll

Anmälan och avgifter


Om du vill ha plats…

Om du vill börja på vår ridskola är du hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse. Din anmälan gäller från dags datum och till nästa terminsstart. Oavsett om det finns plats i lämplig grupp redan innevarande termin eller kommande blir du kontaktad via e-post. Intagning sker i mån av plats och i turordning. Kommer du inte med vid terminsstarten men vill stå kvar i kö till terminen efter måste du göra en ny anmälan. Om du vill börja rida på ridskolan anmäler du dig här.

Anmälningsavgiften betalas så fort du fått besked om, och accepterat en plats. Ridavgiften betalas senast 30 januari resp 30 augusti. Om du börjar rida under terminen får du särskilda instruktioner gällande betalning.

Om du redan har plats...

När du fått plats i en ridgrupp står du normalt kvar i den från termin till termin om du inte själv säger upp platsen. Anmälningsavgift som är inbetald i tid, bekräftar att du vill ha kvar din plats inför terminsskiftet. Om du vill sluta under pågående termin kan du inte kräva pengarna tillbaka. 

Så här ser ridskoleavgifterna ut för läsåret 2019/2020

Anmälnings avgiften för VT ska betalas senast den 30 nov och resterande ridavgift senast den 30 januari.

Anmälnings avgiften för HT ska betalas senast den 30 juni och resterande ridavgift senast den 30 augusti.

Ridskoleavgifter Höstterminen Vårterminen
  Ålder Tid   Anm.avg    Ridavg     Anm.avg     Ridavg  
Knatte 5-6 år  30 min 500 kr 1500 kr 850 kr 1500 kr
Barn/ungd    7-18 år  45 min  1000 kr 2400 kr 1350 kr 2400 kr
Vuxen >18 år  45 min  1000 kr 3000 kr 1400 kr 3000 kr
Sista betalningsdag: 31 maj 30 aug 30 nov 30 jan

Alla betalningar sker till bankgiro 5597-3952. Skriv "Ridskola / elevens namn / elevens personnummer" på inbetalningen.

Vid frågor gällande avgifter eller friskvårdsbidrag kontakta kassören på This is a mailto link.

För att få rida hos oss måste du vara medlem i LÖRK (Löddeköpinge Ridklubb), då ingår försäkring samt tidningen “Häst och ryttare”. Medlemsavgiften ingår i vårterminsavgiften för ridskoleelever som rider och betalar enligt ovan för hela terminen. 

Inför terminsstart

Om det blir för få i någon grupp kan vi bli tvungna att flytta/slå ihop någon grupp. Vi kommer i så fall kontakta dem som det gäller personligen och komma överens om hur vi ordnar det bäst. Passar ingen ny erbjuden tid återbetalas anmälningsavgiften. Hör ni inget från oss så är det den gamla tiden som gäller. Hör av er om det finns önskemål om byte av grupp av något skäl, så ska vi se om det går att lösa.  Vi försöker att tillgodose alla önskemål så gott det går. 

Efter terminsstart

Om du av någon anledning inte vill fortsätta rida efter att du betalat anmälningsavgiften för nästa termin måste du avanmäla dig. Avanmälan ska göras skriftligt till This is a mailto link.  Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka oavsett när avanmälan görs. Om du gör din avanmälan efter terminens tredje lektionstillfälle debiteras full ridavgift för den terminen.

Ridskolan förbehåller sig rätten att flytta ridgrupp med mindre än 5 deltagare (vuxengrupp mindre än 4 deltagare). Eleven erbjuds då annan tid som ersättning. Passar ingen erbjuden tid återbetalas resterande terminsavgift.

Ridskolan förbehåller sig rätten att vid skada eller sjukdom på hästarna, ex kvarka eller annan oförutsedd händelse som omöjliggör ridning, ersätta ridlektion med extra teoriundervisning.

PRIVATLEKTIONER

Det finns möjlighet att boka privatlektion alla vardagar i mån av plats. Bokning görs direkt med aktuell ridlärare.  

Enskild ridning för instruktör 400:-/30 min,
Två eller fler elever 350 kr/30 min o person.
Alla privatlektioner betalas i förväg på ridskolans bankgiro 5597-3952 eller Swish 123 274 10 31

Vid frågor kontakta oss på This is a mailto link

Uppdaterad: 16 MAJ 2018 10:29 Skribent: Gunilla Berglund

LÖRK's sponsorer är:

 

 

Postadress:
Löddeköpinge RK - Ridsport
Box 94
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info