Hoppa till sidans innehåll

Kom igång med elevportalen


Via vår elevportal Hippocrates.se kan du enkelt avboka dina ridlektioner, få en översikt på dina fakturor, du kan administrera dina medlemsuppgifter och du kan till och med få reda på vilken häst du skall ha på din nästa lektion.

Första gången du loggar in skapar du ett eget lösenord. 

Detta innebär att du som elev / målsman till minderårig elev måste logga in i elevportalen och uppdatera er personliga information samt godkänna avtal som direkt kommer upp när du loggat in.

När du har gjort detta så hittar länken till din personliga information längst upp till höger - klicka på ditt namn och välj “Inställningar”. Gör de ändringar som behövs och klicka sedan på knappen som det står “Spara grundinformation” på.

OBS: Om du märker att “Spara grundinformation” knappen inte går att klicka på, så beror det på att ditt lösenord behöver uppdateras då det är för svagt, eller att det inte är ändrat från de “standard” lösenordet som vi har satt för ridskolan. Ändra lösenordet så kommer du kunna spara dina uppgifter.

Faktureringssystemet kommer igång först nästa år, så än så länge betalas avgifterna till vårt bankgiro, mer info här https://www.lork.se/Ridskolan/anmalanochavgifter/.

För att göra det enklare för er så rekommenderar vi att ni lägger till ert Hippocrates ”Hippo” academykonto och Hippocrates check-in på er hemskärm.

Från och med den 4:e oktober är det tänkt att "Hippo" ersätter papperslistorna och att avbokning/bokning samt kommunikation hanteras av "Hippo". Både elever och fodervärdar skapar ett elevkonto och lektionerna hanteras där. Fodervärdarna kommer också att använda "Prostable" - skötsel, samt träningsschema, foderstat kommer att hanteras där.

Inloggning:

Du loggar in på följande adress: https://academy.hippocrates.se

Som användarnamn skriver du in din mejladress.

Lösenordet är: UTSKICKAT via mail

Och slutligen skriver du in bolagskoden som är: UTSKICKAT via mail

Fungerar inte lösenordet så klicka på glömt lösenord.

Vi hoppas detta ska fungera men vi hoppas också att ni har överseende om saker och ting inte fungerar som tänkt nu i början.

Ses i stallet!

 

 

Uppdaterad: 16 OKT 2021 21:19 Skribent: Karin Häggblad
E-post: Adressen Gömd

LÖRK's sponsorer är:

 

 

Postadress:
Löddeköpinge RK - Ridsport
Box 94
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info