Hoppa till sidans innehåll

UngdomsSektionen


Vad är US?
US är en förkortning för ungdomssektionen och är en barn- och ungdomsverksamhet som innefattar alla klubbens medlemmar mellan 0-26 år. US är ett sätt för barn och ungdomar att träffas tillsammans och göra skillnad på ridskolan.

Vilka är med i US?
Alla klubbmedlemmar under 27 år är med i ungdomssektionen! Det spelar ingen roll om du rider här varje dag, besöker en gång i månaden, är skötare, ridskoleelev eller fodervärd; om du är medlem så är du med i US! För tillfället är det mest fodervärdar och privatare som kommer på träffarna och då är det svårt att komma på någonting bra. Vi söker fler yngre medlemmar som bär på massor av kreativa idéer!

Vad gör US?
Ungdomssektionen anordnar aktiviteter som t.ex. Halloweenkväll, betesridning och käpphästtävling. Vi hjälper också till på tävlingar, ridläger och uppvisningar. Vi ansvarar även för vårt Instagramkonto! Och fikar i mängder!

Ungdomssektionen har sitt eget swish nummer: 123 689 59 24

När är det US-möten?
US-möten hålls ungefär en gång i månaden, alltid på söndagar. Datum för nästa möte skrivs upp på tavlan i sadelkammaren, men vi lägger även ut på vår Instagramsida. 

Vad gör man på US-möten?
Under våra träffar planerar vi och pratar om vilka aktiviteter vi ska ha för er! Du som är medlem under 27 år är välkommen att delta och komma med idéer och förslag om vad du tycker att vi ska göra på ridskolan! Vad tycker du är bra och vad tycker du kan förbättras? Tycker du att vi ska ha en filmkväll eller en skötardag? Kanske fler käpphästtävlingar? Kom och berätta det för oss! Kom med egna idéer! Vi vill veta vad just du tycker om att göra! Kanske vill ni som är äldre ungdomar vara med och hålla i aktiviteter? Vi behöver all hjälp vi kan få!

Vårt nästa möte hittar du här

Hur är det att vara med i US?
Att vara med i US ska vara kul! Man lär känna folk i olika åldrar och det ska absolut inte kännas som något stort ansvar. Självklart måste man ta ansvar, men man får inte glömma bort att roligt! US finns för att vi barn och ungdomar ska kunna göra roliga saker för varandra tillsammans.

Årsmöte
Under årsmötet väljs nya ledamöter ut till US-styrelsen. US-styrelsen är de som bestämmer och tar besluten, men övriga US-medlemmar, d.v.s. alla medlemmar mellan 0-26 år, är såklart minst lika viktiga. Om du vill vara med i US-styrelsen så ska du prata med någon i US valberedning!

(De som sitter i styrelsen är de som håller i mötena, skriver protokoll och håller koll på ekonomin.)

Sprid informationen!
Sprid denna informationen! Sprid till dina skötarvänner och ridkompisar! Föräldrar vars barn inte har Instagram, sprid denna informationen till dem! Vi behöver fler energisprudlande och kreativa barn och ungdomar som vill hjälpa till i ungdomssektionen!

Kontakta oss
US är svårt att förklara, så vi förstår om ni har massor av frågor. Tveka inte att skriva en kommentar på vår Instagram eller skicka ett DM till vårt instagramkonto. Vi svarar er så fort som möjligt! Annars, kom jättegärna till ett av våra möten och ställ frågor; vi svarar gärna! Det går även bra att maila till This is a mailto link med era frågor.

DSC01852

Uppdaterad: 27 APR 2019 08:33 Skribent: Viveca Selander
Epost: This is a mailto link

LÖRK's sponsorer är:

 

 

Postadress:
Löddeköpinge RK - Ridsport
Box 94
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info