Foto: MIKAEL HAKANSSON

Föreningen

Löddeköpinge ridklubb är en ideell förening som bildades 1978 och har idag ca 200 medlemmar. Klubben är en av Svenska ridsportsförbundets godkända anläggningar.

På anläggningen finns ett ridhus och två stall med boxar för ett 30-tal hästar.

Klubben använder ca 20 egna ponnyer och hästar i ridskoleverksamheten. Dessutom är några privathästar uppstallade på klubben.

Ridskolan är igång måndag-fredag. Övriga dagar är hästarna uthyrda till våra fodervärdar.

Klubben har även en aktiv ungdomsverksamhet US som anordnar olika aktiviteter för våra medlemmar under 26 år.

Klubben har även ett antal privatryttare som är anslutna medlemmar, där vissa av dessa är licensryttare som tävlar för klubben.

Utöver ridskolan erbjuder vi träning i markarbete, hoppning och dressyr där både privatare och fodervärdar deltar.

Klubben ordnar såväl Pay & Ride och Pay & Jump samt lokala tävlingar och klubbtävlingar i hoppning och dressyr.

Vid förfrågan ordnar vi även specialarrangemang, såsom ridkalas, skolklassridning etc.

Klubben har antagit en Anti-DANT-policy. Läs vad den innebär här.

Uppdaterad: 20 MAJ 2018 22:34 Skribent: Viveca Selander

LÖRK's sponsorer är: