Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Integritetspolicy

Löddeköpinge Ridklubb, org.nr 845001-2912, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för föreningens verksamhet.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

För att vi ska kunna bedriva vår verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål:

  • Hantera medlemsavgifter, tävlingsavgifter samt övriga avgifter
  • Administration av löpande föreningsaktiviteter (ex tränings- och tävlingsverksamhet mm)
  • Kommunikation med medlemmar (kallelser till aktiviteter, information, historik mm)
  • Ansökan om tävlingslicens, resultatrapportering
  • Ansökan om bidrag från bl a Riksidrottsförbundet och Kävlinge Kommun
  • Kölista till ridskoleverksamhet
  • Publicering av material på hemsida och sociala medier

Vilken laglig grund har vi för personuppgiftsbehandling?

GDPR

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi kommer att genomföra årsvis bedömning om ändamålet för att spara uppgifterna kvarstår. Om det inte längre uppfylls kommer vi att radera uppgifterna

Vilka rättigheter har du?

  • Du har rätt att få utdrag ur våra register. Detta görs lättast via Min Sida på IdrottOnline, alternativt via mail: This is a mailto link
  • Du har rätt att få dina uppgifter korrigerade om de är felaktiga
  • Du kan även ha rätt att få dina uppgifter raderade, om inte andra lagkrav kräver att vi lagrar dina uppgifter

Vidare har du rätt att inge ett klagomål avseende vår behandling av personuppgifter till Datainspektionen, besök www.datainspektionen.se.

Har du frågor om vår personuppgiftsbehandling eller vill utöva dina rättigheter kontaktar du styrelsen på This is a mailto link

Uppdaterad: 20 MAJ 2018 22:16 Skribent: Lenka Jandova
Epost: Adressen Gömd

LÖRK's sponsorer är:

 

 

Postadress:
Löddeköpinge RK - Ridsport
Box 94
24621 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info