Sponsring

Var med och utveckla vår klubb via sponsring

Ridsport är Sveriges näst största ungdomsidrott. Det är en av världens mest jämnställda sporter där män/kvinnor - flickor/pojkar i alla åldrar tränar och tävlar på lika villkor. Forskning visar att ridskolan/ridklubben är en plantskola för framtidens ledare, här tränas och utvecklas ledaregenskaper i det sociala samspelet på klubben, i stallarbetet och i samspelet med hästen.

På Löddeköpinge Ridklubb arbetar vi dagligen för att våra hästar och våra medlemmar ska må bra och utvecklas. Utöver driften av själva ridskolan förvaltar och utvecklar vi hela vår anläggning. Vi har förbättrat vår uteridbana, anlagt ny parkering, köpt nya hästar och mycket mer. Ett antal gånger per år arrangerar vi tävlingar både för nybörjare och mer erfarna ryttare. Allt detta finansierar vi främst via medlemsintäkter, men också med stöd från våra partners/sponsorer.

Det finns alltid mer att göra och just ditt samarbete eller bidrag ger våra 130 ungdomar en möjlighet att fortsatt förverkliga sina hästdrömmar.

Som sponsor av Löddeköpinge Ridklubb syns du både för våra ridskoleelever (barn, ungdomar och vuxna), för alla medföljande vuxna samt tränings- och tävlingsryttare som kommer till klubben.

Brons

• Logga på hemsidan med länk till er hemsida.

Pris: 1 000 kr/år (exkl moms och reklamskatt inkl produktion av skylt)

Silver

• En skylt i ridhuset mitt emot läktaren.
  • Logga på lork.se med länk till er hemsida.

Skyltens storlek är ca 70x100 cm och syns både från läktaren och från ridbanan.

Pris: 3 000 kr/år (exkl moms och reklamskatt inkl produktion av skylt)

Guld

• En skylt i ridhuset mitt emot läktaren.
  • Logga på lork.se med länk till er hemsida.
  • En riktad aktivitet/erbjudande (via e-post eller på plats vid t ex tävling) till våra ca 200 medlemmar.

Skyltens storlek är ca 70x100 cm och syns både från läktaren och från ridbanan.

Pris: 5 000 kr/år (exkl moms och reklamskatt inkl produktion av skylt)

Diamant

• Individuell häst - skylt med företagsnamn på stallboxen, deltar häst i tävling omnämns företagsnamn.
  • En skylt i ridhuset mitt emot läktaren.
  • Logga på lork.se med länk till er hemsida inkl företagspresentation om ca 1 500 tecken.

Skyltens storlek är ca 70x100 cm och syns både från läktaren och från ridbanan.

Pris: 10 000 kr/år (exkl moms och reklamskatt inkl produktion av skylt)

Avtalstid Diamant, Guld, Silver och Brons: avtalet förlängs löpande med ett (1) år i taget. Uppsägningstid en (1) månad.

Hindersponsor

• Företagsmålat hinder. Logga och eller annat budskap på hinderstöd.
  • Logga på hemsidan med länk till er hemsida.

Företagshinder används vid alla, under avtalstiden, hopptävlingar arrangerade på Löddeköpinge Ridklubb.

Pris: År ett: 3 500 kr, år två: 1 500 kr, år tre: 1 500 kr (exkl moms och reklamskatt inkl produktion av hinder)

Avtalstid hindersponsor: 3 år.

Det är enkelt att sponsra!

1. Skicka ett mail till This is a mailto link med ordet ”Sponsring” i ämnesfältet. Skriv i ditt mail vilken typ av sponsring du är intresserad av, samt kontaktuppgifter där vi kan nå dig så kontaktar vi dig!
  2. Sätt in den summa som din sponsring kostar på bankgiro 5597-3952.

Tack! Ditt samarbete betyder mycket för oss.

Välkommen med er sponsring!

Uppdaterad: 08 OKT 2017 20:45 Skribent: Viveca Selander

LÖRK's sponsorer är: